Over Mignon

Over Mignon

Hoi!

Ik ben Mignon en ik werk vanuit mijn passie.

Anders

Al toen ik jong was wilde ik dingen net iets anders doen dan anderen. Ik vond het leuk om iemand te verrassen met een bijzonder verjaardagscadeau. Geld geven is ook maar zo saai.  Ik wilde anderen verbazen met iets wat ze zelf niet hadden bedacht.

Tijdens mijn studie architectuur aan de Technische Universiteit leerde ik hoe ik ideeën kon verzinnen en deze tot uitvoering kon brengen. Mijn analytische, onderzoekende en creatieve kwaliteiten kon ik allemaal inzetten. Toen ik ging werken als architect vond ik het verzinnen van creatieve oplossingen het leukste. Het gaf een geweldig en trots gevoel als klanten mijn ontwerp goed vonden.

Na een aantal jaren in verschillende functies gewerkt te hebben merkte ik dat ik anderen graag wilde leren om creatieve oplossingen te vinden. Met de juiste methodes en enthousiasme ben ik ervan overtuigd dat iedereen creatief kan zijn.

Creativiteit

Aan de Academie voor Innovatief trainen heb ik meerdere opleidingen gevolgd tot trainer creatief denken. Naast bewezen methodes experimenteer ik volop met nieuwe methodes, die ik soms zelf ontwikkel. Dus als je mij als trainer kiest, krijg je gegarandeerd een unieke ervaring.

Mijn inspiratie haal ik vooral uit verre reizen en krijg ik via mijn kinderen. Nieuwe ervaringen opdoen, leergierig zijn en andere omgevingen opzoeken zorgt er bij mij voor dat ik minder in de vaste patronen blijf denken. Dat bevordert mijn creativiteit.

Persoonlijkheid

Als persoon ben ik open, mensgericht en analytisch. Als trainer en adviseur luister ik naar de behoeften van een groep/persoon en speel ik daarop in. Op een laagdrempelige manier probeer ik mensen anders te laten denken, zonder daarbij te forceren.

Spectrum

Na 1,5 jaar als ZZP-er gewerkt te hebben, ben ik sinds 1 oktober 2019 in dienst van Spectrum. Hier werk ik als consultant maatschappelijk vastgoed aan uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. Via Spectrum ben ik nog steeds beschikbaar voor trainingen en vraagstukken op het gebied van creativiteit en innovatie.

 

Spectrum logo